Λάρισα: Πωλείται υπέροχη διπλοκατοικία στην Νέα Πολιτεία

  • Κωδικός αγγελίας: 79121769

Πωλείται: Υπέροχη διπλοκατοικία στην Νέα Πολιτεία Λάρισας. Αποτελείται από δυο ανεξάρτητα οροφοδιαμερίσματα 131 τμ το κάθε ένα,  με 3 Υ/Δ μπάνιο και wc. Το σχέδιο του κάθε σπιτιού είναι σε γάμμα και έτσι δίνει φως και από τρεις πλευρές. όλα τα δωμάτια έχουν άνετες βεραντες και μεγάλες ντουλάπες. Το σαλόνι είναι μεγάλος ενιαίος χώρος με την μοντέρνα κουζίνα στον κάτω όροφο, γωνιακό τζάκι, πλακάκια γρανίτη και όμορφο design στα μπάνια. Ο πάνω όροφος έχει κάποιες ελλείψεις (είδη υγιεινής, κουζίνα, εσωτερικά. κουφώματα). Μόνο ο κάτω όροφος έχει κατοικηθεί για ελάχιστο χρονικό διάστημα.

Η σκάλα που ενώνει τα δυο διαμερίσματα κατεβαίνει και στο υπόγειο, που βρίσκεται ενιαίος περιποιημένος φωτεινός χώρος 100 τ.μ. με αναμονές για να μετατραπεί σε κατοικία. Διαθέτει  ένα μπάνιο και το διπλό γκαράζ με ηλεκτρική γκαραζόπορτα και το λεβητοστάσιο.
Εκεί βρίσκεται ένας μεγάλος καυστήρας με φυσικό αέριο που δίνει ανεξάρτητα θέρμανση σε κάθε όροφο.

Τέλος η σκάλα ανεβαίνει και στην ταράτσα του σπιτιού που έχει αναμονές για μια επιπλέον δόμηση 50 Τμ. Έχει γίνει θερμομόνωση με ασφαλτόπανο και έχει καταπληκτική θέα σε όλη την περιοχή.

Η κατοικία χτίστηκε το 2011 σε Οικόπεδο 400 τ.μ. στην γωνία Μάτεση και Σπύρου Λούη με εξαιρετικά υλικά και αρχιτεκτονική διότι προοριζόταν για ιδιόχρηση.

Υπάρχει οριζόντια σύσταση για τα διαμερίσματα. Τιμή: 275.000 ευρώ.

Καλέστε για ραντεβού και ξενάγηση !

(ID 2233-373)

www.zadeshome.com

Υπευθυνη Συνεργατης: Renate Beck

@Zades_Home_real_estate_agency